Geniet jij ook zo van jouw stadstuin? Dan beetje groen kan wonderen doen voor jouw humeur en de sfeer in de stad. Wil je jouw stadstuin een echte boost geven? Lees dan gauw de volgende tips voor meer groen in een stadstuin.

Een groene afscheiding

In de stad wil je wel echt je eigen plekje hebben. Wanneer je een tuintje hebt in de stad, wil je deze natuurlijk afschermen. Je kunt hier een schutting van hout of een muurtje van steen voor gebruiken. Maar wanneer je extra veel groen wilt in jouw stadstuin, kan een natuurlijke optie beter zijn. Een beukenhaag kopen bij Beukplanten.nl is de perfecte optie voor een groene afscheiding. Maak een afscheiding met een beukenhaag en geniet van extra veel groen. Je kunt een beukenhaag kopen bij Beukplanten.nl in verschillende kleuren, lengtes en breedtes.

Hangplanten

Maak jouw tuin nog groener met hangplanten. Hangplanten geven een extra romantisch effect aan de tuin en zijn ideaal te monteren aan de woning of een overkapping. Geniet van deze extra dimensie aan groen in de tuin en hang jouw favoriete planten op.

Wildbloemen

Wil je wel meer groen, maar heb je zelf geen groene vingers? Maak het je dan niet te moeilijk en kies voor planten die eenvoudig zijn in het onderhoud. Weet je niet welke bloemen je het beste kunt planten? Schaf dan een zakje met wildbloemenmix aan. Jouw tuin staat dan vol met verschillende bloemen en je geniet van een fleurig resultaat.

Meerdere verdiepingen

Heb jij maar beperkte ruimte in jouw stadstuin, maar wil je hier wel het beste uit halen? Werk dan met meerdere verdiepingen. Je kunt een aantal plantenpotten op een verhoging zetten en andere plantenpotten eronder. Zo heb je dus twee keer zoveel ruimte en kun jouw stadstuin nog groener maken.

Start een moestuin

De beste manier om meer uit jouw stadstuin te halen, is door een moestuin te starten. Je geniet niet alleen van verse groente en kruiden uit de tuin, ook is jouw tuin vol met planten. Het is een ideale manier om meer uit jouw stadstuin te halen en groenere tuin te hebben.

Haal ook meer uit jouw stadstuin en creëer meer groen in jouw stadstuin aan de hand van bovenstaande tips. Zo kan ook jouw stadstuin een oase aan groen worden.

borghuistuinmeubelen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here