Bij de inrichting van je huis kan je op je gemak gaan kijken bij Ikea of elk ander soort woonwarenhuis, maar je kan ook wat extra geld investeren en voor mooiere producten en accessoires kiezen. Wil je een stoere uitstraling in huis en wil je je inrichting een echte boost geven? Denk eens aan leren items in je woonomgeving. Een plankendrager van leer in combinatie met een koeienhuid kleed op de vloer kan zomaar ineens van een gewone huiskamer een stoere loft maken.

 

Kevin Swarts kocht onlangs een hoop leren accessoires voor in zijn mancave. “Gewone standaard spullen heb ik veranderd door ze voor leren items in te ruilen. Ook als we met elkaar hier barbecueën of gewoon met elkaar eten, dan voert leer hier de boventoon. Het maakt het allemaal nog wat extra mannelijker. Niet dat ik dat nodig heb, maar toch!”, lacht Kevin hartelijk.

 

Bij een bedrijf in het zuiden van het land kocht hij zijn plankendragers, leren schorten en de koeienhuiden voor op de vloer. Kevin twijfelt nog of hij wat huiden aan de muur gaat hangen. “Ik ken de dartcapaciteiten van mijn vrienden, dus misschien is het wel zonde om zo’n huid aan de muur te hangen. Straks zitten er allemaal gaten in. Al weet ik dat de huiden echt van buiten komen en soms al littekens met zich meedragen… maar dat is echt! Een gat van een dartpijl is toch anders. En mijn vrienden zijn soms echt blind!”

 

Wie zijn of haar huis wil aankleden met leren items, zoekt het beste bij Buffel uit Terheijden bij Breda. Zij hebben één keer per half jaar uitverkoop van hun magazijn. Dan zijn er voor fijne prijzen hele mooie dingen op de kop te tikken. Van persoonlijke aankleding als tassen en riemen tot woningaccessoires als flessenhouders, kaarsenstandaards en die befaamde plankendragers van leer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here