Wil jij dat jouw tuin een nette en verzorgde uitstraling heeft? Dan is goed en regelmatig onderhoud van groot belang. Wij hebben een aantal tuingereedschappen op een rijtje gezet die het onderhouden van jouw tuin vergemakkelijken, waardoor ze niet mogen ontbreken in jouw tuinschuur.

Een goede onkruidspuit

Onkruid vormt één van de grootste vijanden in de tuin. Onkruid zorgt er niet alleen voor dat de uitstraling van de tuin binnen no-time geruïneerd wordt, het vormt ook een significant gevaar voor de bestrating en de beplanting van uw tuin. Om het onkruid in uw tuin zo goed mogelijk te kunnen bestrijden is een goede onkruidspuit onmisbaar. Een onkruidspuit mag vandaag de dag niet langer gevuld worden met gif of schadelijke chemicaliën, maar dient gevuld te worden met kokend heet water. Kokend heet water maakt de cellen van de onkruidplanten kapot, waardoor ze afsterven. Onkruid bestrijden met heet water is een milieuvriendelijke, effectieve vorm van onkruidbestrijding die bovendien niet schadelijk is voor de oorspronkelijke elementen in uw tuin.

Een krachtige accu bladblazer

Als de herfst nadert neemt het aantal blad in uw tuin toe. Gevallen bladeren kunnen uw tuin een rommelige uitstraling geven, waardoor het aan te raden is om ze zo snel mogelijk op te ruimen. Met een krachtige accu bladblazer wordt het bladvrij maken van uw tuin een fluitje van een cent. Accu bladblazers hebben zowel een blaas- als zuigfunctie, waardoor je de bladeren op één hoop kunt blazen, maar ook kunt verzamelen in de zak van de bladblazer. Accu bladblazers kunnen niet alleen gebruikt worden in de herfst, maar zijn ook zeer geschikt om snoeiafval snel en efficiënt op te ruimen.

De magie van een kantensnijder

Omdat het gazon vaak een groot gedeelte van uw tuin beslaat, is het een bepalende factor in de uitstraling van uw tuin. Door uw gazon goed te onderhouden wordt de uitstraling van uw tuin niet verstoord en heeft uw tuin altijd een verzorgde aanblik. Om uw gazon gezond, stralend groen en strak te houden is het niet alleen belangrijk dat het gras regelmatig gemaaid wordt, maar is het ook belangrijk om uw gazon zo nu en dan te verticuteren, beluchten en bemesten. Om het helemaal af te maken is het daarnaast aan te raden de kanten van het gazon te verzorgen met een speciale kantensnijder. Een kantensnijder zorgt ervoor dat uw gazon een professionele, verzorgde en strakke aanblik krijgt, waardoor de uitstraling van uw tuin bewaard blijft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here