Tegenwoordig zijn steeds meer dingen in en om het huis ‘slim’. Dit betekent dat je van alles en nog wat via een app aan kunt sluiten en kunt bedienen vanaf je smartphone. Heel handig natuurlijk, omdat je zelf veel minder handelingen hoeft uit te voeren. Zo kun je vanaf de bank de lichten bedienen en de gordijnen openen en sluiten. Met een smart home heb je een huis dat echt helemaal van deze tijd is en het is ook een goed idee om steeds meer functies toe te gaan voegen. Denk bijvoorbeeld aan het bedienen van de rolgordijnen. Bij Powered Blinds kun je zonder zorgen de beste producten kopen die je vervolgens vanuit je luie stoel kunt bedienen. Een smart home is er uiteraard niet uitsluitend voor gemak vanuit huis. Er zijn veel meer toepassingen en je zult merken dat het een positieve impact op je leven heeft.

Een smart home op afstand bedienen

Wanneer het mogelijk is om de rolgordijnen van Powered Blinds op afstand te bedienen, wordt er natuurlijk niet alleen bedoeld vanuit de luie stoel in de woonkamer. Ben je bijvoorbeeld op kantoor en zie je dat de temperatuur toch wel erg gaat stijgen gedurende de middag? Dan is het mogelijk om vanaf je werk alvast de rolgordijnen in huis naar beneden te rollen. Je komt dan thuis in een woning waar de hele dag geen zon in is geweest. Vooral op hete dagen is dat natuurlijk ideaal, omdat het voor goede verkoeling zorgt. Je kunt de rolgordijnen op die manier elke dag zelf bedienen. Ook is het mogelijk om vaste instellingen in te programmeren in jouw smart home.

Powered Blinds voor rolgordijnen die op tijd omhoog gaan

Wat is er beter dan een goed begin van de dag? Wanneer je ’s ochtends vroeg uit bed komt en je eigenlijk al te laat bent, kun je wel wat hulp gebruiken. Het is dan fijn wanneer de rolgordijnen in jouw smart home al op hun vaste tijd automatisch geopend zijn. Hierdoor kom je meteen in een keuken waar het licht al naar binnen valt door de ramen. Dat is altijd een goed begin van de dag. Je kunt alles instellen op de tijden die voor jou goed uitkomen. Denk bijvoorbeeld ook aan rolgordijnen die in de avond op een vast tijdstip naar beneden gaan.

Veiligheid tijdens de vakantie

Iedereen die wel eens op vakantie is geweest, weet dat het best lastig is om het huis onbewaakt achter te laten. Je weet immers nooit wat er kan gebeuren. Het is dan een goed idee om de instellingen van de rolgordijnen al van te voren in te programmeren. Je kunt natuurlijk ook zelf kiezen om het elke dag op net een ander tijdstip te doen, zodat het van buitenaf helemaal lijkt alsof je gewoon zelf de gordijnen elke dag opent en sluit en er dus iemand aanwezig is. Inbrekers zullen veel minder snel toeslaan wanneer het lijkt alsof er mensen thuis zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here