Ga je je tuin opnieuw aanleggen? Of ben je net verhuisd en wil je je gloednieuwe tuin in direct goed aanleggen? Dan is het belangrijk dat je op de hoogte bent van alle mogelijkheden! Dus lees snel verder en zorg voor een prachtige nieuwe tuin.. 

Erfafscheiding aan laten leggen

Ben je erg op je privacy gesteld? Dan is een erfafscheiding misschien wel een goede optie voor jou! Erfafscheidingen kunnen zowel in je voor- als achtertuin geplaatst worden. Ook zijn er verschillende soorten erfafscheidingen. Het grootste verschil zit in de keuze voor een levende erfafscheiding of een erfafscheiding van dode-levenloze materialen. Het plaatsen van de afscheiding kun je zelf doen, maar hulp van een specialist, zoals Van Voorthuizen, wordt zeker aangeraden. 

Houtwerk 

Een andere optie is het aanleggen van houtwerk. Hierbij kun je denken aan een mooie  vlonder, schutting of veranda. Het voordeel van houtwerk is dat je het vaak precies op maat kan (laten) maken. Het geeft een luxe uitstraling aan jouw tuin. Het is natuurlijk ook leuk om het houtwerk te combineren met andere opties, zoals de erfafscheiding. 

Beplanting

Naast erfafscheiding en houtwerk kun je ook kiezen voor een tuin vol beplanting. Hierbij is het van belang dat je zorgt voor een optimale plaatsing van jouw planten, zodat je optimaal van je nieuwe tuin kan genieten. Je kan kiezen voor het inschakelen van een hovenier. Zo kun je een mooie balans creëren tussen beplanting en een andere invulling van jouw tuin. 

Bestrating

Vind je het fijn als jouw tuin er altijd strak bij ligt? Wellicht is bestrating dan een goede keuze voor jou. Je kunt hierbij kiezen uit veel verschillende soorten steen, bijv. natuursteen, gebakken steen of klinkers. Ook heb je keuze uit heel veel legpatronen. Op deze manier kun jij dus zelf bepalen hoe jouw tuin erbij ligt! Bij het aanleggen van bestrating wordt het inzetten van een specialist wel sterk aangeraden.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here