Een goede deurkruk maakt het verschil. Dat heb je waarschijnlijk niet erg vaak in je leven gehoord. En toch is het wel degelijk zo! De juiste deurkruk kan een groot verschil maken in het design van een ruimte. Zwarte deurkrukken zijn hier al helemaal geschikt voor. Ongetwijfeld dat ze ook bij jou het verschil maken.

Zwart is zeker niet saai

Zwart is ook maar gewoon zwart, tenminste dat wordt nog door veel mensen gedacht. Dit is echter allang achterhaald. Zwartte deurkrukken is namelijk helemaal in. Er is vrijwel geen interieur meer te bedenken waar zwart niet in is verwerkt. Vooral metalen poten, onderstellen en deuren zijn zeer populair. Dankzij hun tijdloze uitstraling, zullen ze dit ook nog even blijven.

Zwart is dus een erg goede keuze voor een deurkruk. Op welke deur je het ook plaatst, het kan vrijwel altijd. Er zijn maar weinig ondergronden, waar zwarte deurkrukken geen mooi geheel van maakt of contrast op biedt. Het is eigenlijk heel simpel. Heb je een zwarte deur? Dan zorgt een zwarte deurkruk ervoor dat het één geheel vormt. Toch een deur met een andere kleur gekozen? Dan biedt de zwarte deurkruk een uitermate mooi contrast. De ander kleuren springen er hierdoor nog meer uit.

Elke soort die je maar wilt

Zwart wordt al snel geassocieerd met een modern design. Strakke lijnen en een hoekige afwerking staan hierin centraal. Er worden geen onnodige elementen verwerkt. Doordat alles strak afgewerkt is valt het eenvoudig weg op de achtergrond.

Een moderne uitstraling is alleen niet voor iedereen. Daarom zijn zwarte deurkrukken in allerlei verschillende soorten ontwerpen beschikbaar. Modern niet jouw ding? Dan zijn er ook klassiekere ontwerpen. Deze onderscheiden zich voornamelijk door de rondere vormen. Alles oogt veel natuurlijker en heeft een zachtere uitstraling. Geen strakke lijnen, maar juist ronde afwerkingen. Veel personen vinden dit ook fijner in de hand liggen, dan een strakke afwerking. Wat natuurlijk stof is om over na te denken. Je zult de deurkruk immers nog vaak moeten aanraken.

Ga voor wat past bij jouw stijl

Iedereen heeft een eigen smaak. Dit zorgt er ook voor dat jij waarschijnlijk de ene zwarte deurkruk mooier vindt dan de andere. Een deurkruk is een goede manier om accenten aan te brengen in een bepaalde ruimte. Denk er goed over na voor welke algehele stijl je wilt gaan. Als je een moderne stijl hebt aangebracht in de ruimte, zal een klassiek ogende deurkruk hier niet bij passen. Weeg daarom altijd af wat je hebt en wilt.

Bron: Weijntjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here