Afgelopen zomer was ons huis dan eindelijk kaar en konden we beginnen met het interieur van onze woning. Hiervoor hadden we al genoeg ideeën al op tafel liggen. Toch blijven sommige keuzes erg lastig. Zoals het kiezen van de vloer en kiezen van welke gordijnen. Vooral bij de vloerbedekking hadden we het lastig. Beneden in onze woning hebben we een pvc-vloer laten plaatsen. Hier zijn we erg tevreden over. Toch wisten we niet wat we nou moesten nemen voor op de kamers boven in de woning. Na lang twijfelen tussen laminaat en tapijt hebben we uiteindelijk gekozen voor tapijt. Dit had meerdere voordelen en ook voor op de slaapkamers en werkkamers boven leek ons dit erg fijn. Tapijt kent meerdere voordelen naast dat het erg fijn is. Zo zorgt tapijt bijvoorbeeld voor een beter binnenklimaat doordat het stof vasthoudt. Krabbe stoffering heeft ons dan ook een erg mooi tapijt geleverd die onze kamers een enorme boost hebben gegeven richting de droom kamers die we wouden.

Nieuwe gordijnen in onze woning

Ook de keuze voor nieuwe gordijnen was een hele lastige. Hiervoor gingen wij ook weer naar krabbe stoffering. Zij hebben een enorm groot aanbod en daarom was het dan ook lastig om een keuze te maken die perfect past bij de nieuwe woning. Naast alle soorten gordijnen die je hebt zoals wavegordijnen, inbetweens, overgordijnen en vitrage heb je ook enorm veel kleuren en maten. Omdat de keuze dus zo breed is en er veel kleuren zijn die niet lekker samengaan maakt het ook niet gemakkelijk om een keuze te maken. Daarom hebben wij wavegordijnen laten plaatsen door Krabbe Stoffering. Zij hebben enorm veel kennis in huis en konden ons dus goed helpen met het kiezen voor de beste wavegordijnen.

Woning volledig klaar

Nadat de nieuwe gordijnen geplaatst waren konden we pas echt zeggen dat onze woning klaar was. De wavegordijnen hebben een enorme moderne look gegeven aan onze woning en hebben het echt helemaal afgemaakt. Nu kijk je zowel van binnen als van buiten mooi op onze woning met deze nieuwe moderne gordijnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here