Als we zondagavond naar Studio Sport kijken en we zitten vol spanning de voetbalwedstrijden te bekijken, valt het op dat er maar één type goal gebruikt wordt tijdens de wedstrijden: het standaard doel. Desondanks zijn er nog veel meer soorten en maten goals, die geschikt zijn voor jong en oud, groot en klein, binnen en buiten.

Welke voetbaldoelen bestaan er allemaal?

Nu vraag je je misschien af: welke voetbalgoals bestaan er eigenlijk? Om te beginnen is er het standaard professionele voetbal, welke we hierboven genoemd hebben. Deze zijn ook voor de gewone particulier te koop om bijvoorbeeld in de tuin te zetten. Echter, naast dit standaard doel biedt Voetbalgoals.nl bijvoorbeeld ook anti-vandalisme doelen, aluminumvoetbaldoel kopen en rebounders.

Anti-vandalisme doelen

De metalen anti-vandalisme goaltjes zien we veel staan op de voetbalpleintjes in de woonwijken. Deze kunnen tegen een stootje en zijn eigenlijk niet kapot te krijgen. Je mist dan wel dat lekkere gevoel van een bal in het net schoppen.

Aluminium voetbaldoelen

In tegenstelling tot het anti-vandalisme goals zijn aluminium voetbaldoelen een lichtgewicht. Deze is dan ook makkelijk te verplaatsen en wordt vaak op de grond gezet. De originele wedstrijddoelen worden namelijk een stukje ingegraven, zodat ze op hun plek blijven.

Rebounder

Wil je nu zelf individueel trainen? Dan kun je een rebounder doel aanschaffen. Dit is een constructie met een verend deel voor op. Als je de bal daar tegenaan schopt wordt deze terug geworpen naar jou toe. Handig om aan je richtingsgevoel te werken en je kunt het helemaal alleen doen.

Inklapbaar doel

In de categorie inklapbare doelen zijn vele varianten te koop. Dit zijn handige doeltjes om thuis wat te trainen in de tuin. Helemaal makkelijk als je niet zo’n grote tuin hebt. Dan zet je hem even neer en als je klaar bent klap je hem in en bergt hem weer op. Deze doeltjes kun je ook mooi meenemen op vakantie. Inklappen en in de auto er mee. Ze nemen niet veel ruimte in. Ideaal.

Voetbaldoel kopen

Wil je een voetbaldoel kopen? Kijk dan eens op Voetbalgoals.nl voor allerlei handige modellen en voor allerlei toepassingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here