Als bedrijfseigenaar is het belangrijk dat we te allen tijde weten wie er vanuit onze vestiging komt en gaat. Dit bijhouden is vaak een lastige opgave. We doen dit om veiligheids- en beveiligingsredenen. Het is duur om een ​​beveiligingsbedrijf in te huren om de verkeersstroom in de gaten te houden en voor u te volgen. Dat is waar toegangscontrolesystemen in het spel komen. Een toegangscontrolesysteem stelt u in staat om te controleren wanneer mensen binnenkomen en verlaten. Toegangscontrolesystemen helpen onbevoegden buiten te houden, terwijl u vlekkeloze toegang biedt aan degenen die geautoriseerd zijn om daar te zijn.

Toegangscontrolesystemen hebben drie hoofdmechanismen. Ze omvatten een controller, sloten en het apparaat dat het slot in- en uitschakelt. De controller is een apparaat met meerdere niveaus dat is geprogrammeerd met software van een computer die het systeem beheert. Hier beheert u de toegang, maakt u accounts aan en bekijkt u de logs van in- en uitstappen. Kosten zijn meestal een factor met de diepte van de rapportage van de controller. Hoe gedetailleerder de opties en flexibiliteit in programma’s, hoe duurder het systeem.

De sloten worden in- en uitgeschakeld per een commando van het centrale besturingssysteem, computer. Er zijn twee verschillende soorten sluitsystemen beschikbaar, elektrisch en magnetisch. Magnetische sloten worden vaker gekozen dan elektrische sloten. Ze zijn meestal iets duurder, maar zijn voordelig vanwege hun sterkte, installatiegemak en kracht.

Het toegangsapparaat is de sleutel tot het toegangscontrolesysteem. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van toegangsapparaten. Het wordt vaak bepaald door het beveiligingsniveau dat nodig is voor een faciliteit. Een hoogtechnologische overheidsinstelling is misschien geïnteresseerd in het doen van een biometrische scan in plaats van een toegangscode, omdat het mogelijk is een code door te geven, maar het is bijna onmogelijk om de informatie die nodig is voor een biometrische scan door te geven. Als u echter alleen toegang geeft tot de parkeergarage van uw bedrijf, is iets eenvoudigers als een magnetische kaartlezer alles wat u nodig heeft.

In welk bedrijf u ook actief bent en welk systeem u ook nodig heeft, of het nu gaat om een ​​toegangs- en toegangspoortsysteem of een deurtoegangssysteem, onderzoek de mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn. Het is belangrijk dat uw systeem u de verzekering kan geven die nodig is om ervoor te zorgen dat uw bedrijf zo veilig mogelijk is.

Lees verder over deurtoegangssysteem op de website van de Sleutelmaker van Lelystad

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here