Een nieuwe badkamer is leuk! Misschien moet je eerst een beetje door al het stof en puin heen kijken maar als de badkamer opgebouwd gaat worden zie je al snel dat je heel makkelijk de badkamer van je dromen kan maken. Je wil natuurlijk een badkamer waar je de eerstvolgende jaren fijn van kan genieten. Nieuw sanitair en nieuwe kastjes, maar ook een nieuwe vloer en mooie wandtegels kunnen je heel blij maken.

Vrijstaand bad

Heb jij ook altijd ernaar verlangd om je te kunnen onderdompelen in een vrijstaand bad? Een luxere uitstraling kan de badkamer niet hebben. Een bad van solid surface materiaal staat helemaal geweldig in jouw nieuwe badkamer. Het is al jaren een blikvanger in de badkamers van een goed hotel. Je ziet dit bad nu ook terugkomen in de badkamers bij mensen thuis. Deze baden zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een prachtig design. Je kan ze in vele kleuren kopen dus er past altijd een bad van solid surface materiaal in jouw badkamer. Je wilt nooit meer anders als je in zo’n bad hebt gelegen.

Vaste baden

Ook kan je een bad van dit materiaal kopen wat je vastmaakt aan de tegelwand. De losse en vaste baden zijn gemaakt van polyesterhars en daardoor voelen zij niet koud aan. Ook voor een badkamer met een gekke hoek erin of in een badkamer waar een traditioneel bad niet in past, kan je deze baden plaatsen. Het product kan namelijk in elke wensbare vorm worden gegoten. Op die manier past jouw droombad altijd!

Een prachtige badkamer 

Met een bad van Marlan til je jouw badkamer, klein of niet klein, naar een hoger niveau. De naadloze verlijming is ook erg mooi en zelfs een hoogstaand standje te noemen. Kit is overbodig en dit geeft al gauw een mooie frisse look aan de badkamer. Er worden veel baden in wit geproduceerd door dit merk. Wil je een andere kleur dan kan dit ook want je kan maar liefst uit zestig kleuren kiezen. Ook de lijmkleur wordt in de kleur van het bad gemengd. Ben je toe aan een nieuwe badkamer met een prachtig ligbad? Je moet beslist dan even dit mooie bad bekijken. Wedden dat je voor een Marlan bad kiest?

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here