Op het gebied van verharding zijn er veel mogelijkheden. De meest bekende vormen van verharding zijn bestrating en asfalt, maar deze krijgt steeds meer concurrentie van een milieuvriendelijker, stijlvoller en natuurlijker alternatief: Nobre Cál halfverharding. Nobre Cál is een 100% natuurlijke vorm van verharding met een hoge hardheid en perfecte civieltechnische eigenschappen. Het vormt een duurzaam alternatief voor asfalt en allerlei vormen van bestrating en heeft een prachtige uitstraling, waardoor het kan worden toegepast in allerlei situaties. Wij vertellen je alles wat je moet weten over deze bijzondere vorm van verharding.

Wat is Nobre Cál

Nobre Cál is een vorm van verharding die overal kan worden toegepast. Alhoewel het halfverharding wordt genoemd, is de hardheid van Nobre Cál te vergelijken met de hardheid van asfalt. Nobre Cál halfverharding bestaat uit fijnkorrelig breukmateriaal, afkomstig van natuurlijk kalkgesteente. Dit fijnkorrelige breukmateriaal wordt vervaardigd uit afvalmateriaal dat afkomstig is uit steengroeves waar men dit kalkgesteente verwerkt tot allerlei andere producten. Door het afvalmateriaal te verwerken tot verharding gaan er geen kostbare materialen verloren en worden de bronnen die de natuur ons schenkt niet verspild. Halfverharding bevat geen kunstmatige toevoegingen en is een 100% natuurlijk product met een hoog gehalte calciumcarbonaat.

De toepassingen van Nobre Cál

Nobre Cál halfverharding kan overal worden toegepast. Zo is het een zeer geschikt product om bermen mee te verharden en kan het dankzij de chique uitstraling ook worden gebruikt voor de verharding van paden in openbare tuinen, parken, golfplaatsen, recreatiegebieden en begraafplaatsen. Omdat Nobre Cál een 100% natuurlijk product is, is het tevens zeer geschikt voor het verharden van fiets- en wandelpaden in natuurgebieden. Als laatste kan dit prachtige product uitstekend gebruikt worden voor het verharden van opritten, oprijlanen en erven van landhuizen en boerderijen. Nobre Cál is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor er voor elke situatie een passende kleur geleverd kan worden.

De voordelen

Nobre Cál kent veel voordelen. Zo is het dankzij het ruime kleuraanbod toe te passen in allerlei gebieden en situaties. Nobre Cál heeft een lange levensduur en wordt gemaakt van afvalmateriaal afkomstig uit steengroeves, waardoor het de noemer duurzame verharding mag dragen. Omdat Nobre Cál een hoge hardheid heeft, komen algenvorming en onkruid nagenoeg niet voor en hoef je je tevens geen zorgen te maken over beschadigingen aan de verharding. Hierdoor is Nobre Cál niet alleen een duurzame, maar ook een slimme investering waar je jarenlang van kunt genieten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here