Wil jij de toegang van jouw tuin goed kunnen afsluiten en ben je daarom op zoek naar een passende tuinpoort? Wij hebben de mogelijkheden van een tuinpoort voor je op een rijtje gezet.

Hoge schutting poort

Woon jij in een woonwijk en wil jij jouw tuin goed kunnen afsluiten? Dan is een hoge schutting poort de beste keuze. Hoge schutting poorten bieden veel privacy en zorgen ervoor dat jij jouw tuin op stijlvolle wijze af kunt sluiten voor onbevoegden. Is jouw schutting poort aan vervanging toe en wil je een nieuwe laten plaatsen? Met dit soort tuinpoorten is veel mogelijk. Zo kan je een schutting poort in barn style laten maken, maar is het ook mogelijk om een hele moderne schutting poort te laten maken en plaatsen.

Hoge dubbele schutting poort

Een hoge dubbele schutting poort is eigenlijk een hoge toegangspoort met twee deuren. Door jouw schutting uit te rusten met een dubbele poort is het mogelijk om grotere voertuigen de tuin in te rijden, zoals bijvoorbeeld een auto, motor of aanhanger. Net als een enkele hoge schutting poort zijn ook dubbele schutting poorten verkrijgbaar in verschillende stijlen, zodat er altijd een passende oplossing geleverd kan worden.

Lage tuinpoort

Een lage tuinpoort is een tuinpoort waar overheen gekeken kan worden. Deze tuinpoorten zijn zeer geschikt voor woningen die vrij in het landschap staan. Door de lage tuinpoort is de mooie omgeving van jouw woning nog steeds zichtbaar, maar is het wel mogelijk om de toegang naar jouw tuin af te sluiten. Lage tuinpoorten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kunnen worden uitgerust met een prachtige boog en kunnen zowel dicht betimmerd als met een doorkijk worden geleverd.

Lage dubbele tuinpoort

Een lage dubbele tuinpoort wordt het meest gebruikt bij woningen met een oprit. Een lage dubbele tuinpoort is eigenlijk hetzelfde als een houten inrijpoort of toegangspoort, maar bestaat wel uit twee ‘deuren’. Een lage dubbele tuinpoort is zeer geschikt voor woningen met een groot erf en een brede oprit. Lage dubbele tuinpoorten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en modellen, zodat er voor elke situatie een passende tuinpoort verkrijgbaar is. Daarnaast is het mogelijk om jouw lage dubbele tuinpoort uit te rusten met automatisering, waardoor je jouw poort kunt openen en sluiten met een code, een afstandsbediening en zelfs een app. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus ga snel om tafel met een specialist om een passende poort voor jouw situatie samen te stellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here