Enschede is één van de grote winkelsteden van Nederland. De stad is ook erg populair bij onze oosterburen. Elke zaterdag trekken ze massaal de stad in om Nederlandse kleding en meubelen te kopen. Enschede staat ook bekend om de grote diversiteit aan meubelwinkels die er in Enschede te vinden is. In dit artikel vertel ik je wat over de drie grootste woonwinkels van Enschede.

Woon & Slaap Enschede

Woon en slaap is een woonwinkel in Enschede en is te vinden op het bekende meubelplein. Op het meubelplein zijn meer dan 20 woonspeciaalzaken te vinden met ieder hun eigen specialiteit. Bij Woon en slaap vind je een zeer uitgebreid assortiment, je kunt er terecht voor zitmeubelen, slapen, vloeren, decoratie en zelfs raambekleding. Als je het fijn vindt om de inrichting van je huis door één partij te laten doen dan kun je dus uitstekend bij woon en slaap terecht. Bij Woon & Slaap is het ook mogelijk om gebruik te maken van vrijblijvend styling advies. Je gaat samen met de stylisten aan de slag om je smaak en persoonlijke voorkeuren terug te laten komen in je woning.

Maison manon

Maison manon bevindt zicht ook op het meubelplein. Deze winkel staat bekend om haar prachtige assortiment met accessoires. De artikelen in deze winkel zijn dan wel wat duurder, maar zijn dan ook niet te vergelijken met de kwaliteit en charme van andere woonwinkels. In de woonwinkels vind je prachtige net planten, geweldige vazen en nog mooie decoratie voor aan de muur, op de vloer of zelfs voor aan het plafond. De medewerkers zijn erg behulpzaam en helpen je graag met het combineren van de juiste kleuren en het geven van diepte en charme aan je woning.

Elzinga wonen

Elzinga wonen bevindt zich iets buiten het centrum en is ook, net als woon en slaap, een zeer complete woonwinkel waar je bijna de hele inrichting van je huis kunt kopen. Elzinga staat bekend om de vele stoelen en boxsprings die ze aanbieden. Als een kennis van mij op zoek is naar een beddenzaak in Enschede dan raad ik eigenlijk meteen Elzinga wonen aan vanwege hun specialistische kennis op slaapgebied.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here