Wie wil nu niet dat zijn woning optimaal beveiligd is tegen ongewenst bezoek? Helaas wijzen de huidige inbraakcijfers uit dat nog steeds heel veel mensen het slachtoffer worden van een woninginbraak. Naast de materiële en financiële schade die dit met zich meebrengt, word je ook geconfronteerd met emotionele schade. Een vreemde heeft namelijk door jouw woning gewandeld en in jouw persoonlijke spullen gesnuffeld. Reden genoeg dus om te investeren in goede beveiliging met een draadloos alarmsysteem.

Hoe werkt het?

De term zegt het eigenlijk zelf al, het hele alarmsysteem werkt draadloos. Camera’s, sensoren, melders en sirenes staan draadloos met elkaar in contact en geven signalen door via WiFi om tot een optimale beveiliging te komen. Hoe ver je gaat in jouw alarmsysteem kies je helemaal zelf, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Camera’s zijn vast en zeker een goed idee omdat niet alleen jij maar ook een externe alarmcentrale op ieder moment een goed beeld hebben van wat er zich in jouw woning afspeelt. Sensoren op hun beurt zorgen ervoor dat als een inbreker een bepaald punt passeert er onmiddellijk een melding wordt gemaakt, al dan niet door middel van een hoorbaar signaal of alarm. De sensoren kunnen ook een stil alarm geven naar jou of de meldkamer, wat dan weer de pakkans van de inbreker vergroot omdat hij zich van geen kwaad bewust is.

Jouw voordelen

Door het laten installeren van een draadloos alarmsysteem heb jij op ieder moment de rust die je verdient. Of je nu weg bent van jouw woning of rustig ligt te slapen, veiligheid wordt gegarandeerd en dat gevoel op zich is al onbetaalbaar.
Verder geniet je ook van het preventieve voordeel van een draadloos alarmsysteem. Het is namelijk algemeen geweten dat een inbreker het zichzelf graag zo makkelijk mogelijk maakt. Door aan te geven dat jouw woning beveiligd is, vergroot je zo al de kans dat een inbreker jouw woning links laat liggen wegens een te groot risico. De kans dat hij ongezien zijn slag kan slaan is zo goed als onbestaande en dat wil hij natuurlijk liever vermijden.
Verschillende verzekeringsmaatschappijen moedigen ook het installeren van een draadloos alarmsysteem aan in de vorm van lagere premies. Vraag hier zeker naar bij jouw makelaar.

Beveilig jouw woning en kies vandaag nog voor een professioneel draadloos alarmsysteem. Je hoeft je nooit nog zorgen te maken dat iemand zich ongevraagd toegang tot jouw woning verschaft en er met jouw dierbare spullen vandoor gaat. Investeren in veiligheid is investeren in rust.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here