Een bureaustoel is een belangrijk meubel, zeker wanneer je werkzaam bent op kantoor. Vele uren brengen we op deze stoel door. Voor een goed functioneren van het lichaam is een goede werkhouding essentieel. Wanneer deze ontbreekt, ontstaan er vaak fysieke klachten. Daarnaast levert een bureaustoel een bijdrage in de uitstraling van je kantoor. Ook de vormgeving is relevant. Op dit gebied is er veel mogelijk. Je kunt hierin een afweging maken wat past bij de uitstraling van jouw kantoor. Investeren in een goede bureaustoel is dus zeker de moeite waard!

Oog voor ergonomisch gebruik

De Drabert bureaustoel is al vele jaren op de markt. De stoel wordt sinds de jaren veertig van de vorige eeuw geproduceerd. Inmiddels is het familiebedrijf Drabert een grote speler op de internationale markt voor kantoormeubelen. De bureaustoel vormt een onderdeel van hun kernassortiment. De stoel heeft diverse opties om de houding goed te ondersteunen door middel van verschillende functionaliteiten. De houding en armleggingen zijn bijvoorbeeld in diverse standen aan te passen en te vergrendelen. Ook is de stoel in hoogte, maar tevens breedte verstelbaar.

Mooie vormgeving is ook van belang

De Drabert stoel staat bekend om zijn strakke design. Tevens zijn ze in verschillende kleuren verkrijgbaar. Er is altijd wel model dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. Het ontwerp van de Drabert stoel is tot in de kleinste details goed door dacht. Er zijn moderne varianten verkrijgbaar, zoals model Drabert Entrada. Ook zijn er verschillende klassiekere modellen beschikbaar. Hetzelfde geldt voor de kleuren in het assortiment. Van een knalkleurige groen of rode stoel tot ingetogen zwart, alles is mogelijk. De stoel wordt bovendien op duurzame wijze geproduceerd. Het milieu wordt bij de productie van deze bureaustoelen minimaal belast.

De bredere Drabert productlijn

Naast de Drabert bureaustoelen zijn er ook andere stoelen van dit merk te kopen. Dit kan soms een goede optie zijn, wanneer je het kantoor breder wilt laten inrichten. De bureaustoelen kunnen dan bijvoorbeeld bijpassend worden aangeschaft bij het meer informelere zitje in de gang. Dit geeft je kantoor meer eenheid, waardoor de algemene uitstraling wordt versterkt. Ook vergaderstoelen van Drabert zijn al jaren op de markt. Het Zweedse familiebedrijf heeft met Drabert een stevige productlijn neergezet, die al jarenlang zijn diensten heeft bewezen. Inmiddels is er ook aan tweedehands artikelen van Drabert een levendige handel. Dit geeft duidelijk aan hoe hoogwaardig de kwaliteit en duurzaamheid van het meubel is!

Bron: Homewishez.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here