Toe aan een nieuwe start, maar weet je nog niet waar naartoe? Dan hebben we een aantal tips voor je die misschien interessant zijn en waar jij eventueel een nieuwe start kan maken! Wij hebben een aantal plaatsen benoemd met de reden waarom het een unieke plek is om naartoe te verhuizen.

De mooie stad Zutphen

Zutphen is een echte stad met verschillende kanten. Het is ook geen grote stad en dat maakt het juist een plek met veel gezelligheid en prettig om te wonen. Het is een echte oude stad met de stadsmuren en de grachten, maar daarnaast is het juist ook een moderne plek. Deze contrasten samen geven een uniek karakter mee aan Zutphen. Bovendien is het een gezellige plek met alle nodige cafés, restaurants, barretjes, winkelgelegenheden en alle evenementen die er altijd worden georganiseerd.

Het dorpje Epe in Gelderland

Epe is een zeer gezellig dorp en op een mooie locatie in Gelderland gelegen. Je woont er tussen de steden Apeldoorn en Zwolle en begeeft je mooi op de Veluwe. Dat maakt het zeer geschikt om de fiets te pakken of de hardloopschoenen aan te trekken en erop uit te gaan de natuur is. Maar ook het dorp Epe zelf is zeer gezellig met alle cafés en restaurants. Helemaal in de zomer wordt er altijd veel georganiseerd.

Wonen in Oosterhout

Nog zo’n woonplaats is Oosterhout. Deze plek is voor veel mensen erg geschikt, maar helemaal voor gezinnen. Er zijn veel mooie gezinswoningen te vinden en daarnaast zijn er ook veel nieuwbouwprojecten in Oosterhout. Verder kent Oosterhout namelijk ook verschillende sportverenigingen en helemaal voor families is het daarom een zeer geschikte plek om te wonen. Tot slot is het mooi aan de Waal gelegen en is het omringt door verschillende natuurgebieden in de omgeving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here