Je tuin aanleggen en je woning inrichten zijn leuke maar tijdrovende klussen. Je wil natuurlijk wel dat het resultaat perfect is, en dat je elke dag zal genieten van de keuzes die je hebt gemaakt. Daarom kies je een tuinset van hoge kwaliteit, een prachtig schilderij voor die lege muur en ga je op zoek naar de mooiste accessoires. Heb je er wel eens aan gedacht om een mooi beeld te kopen voor je tuin of interieur? We geven je hier informatie over de verschillende opties en de prijsklasse.

Een beeld in de tuin

Wil jij echt een unieke tuin? Dan mag een bronzen beeld niet ontbreken. Zet deze midden in je tuin, omringd door prachtige rozen, of bovenop een fontein om een echte blikvanger te creëren. Een bronzen beeld is er voor gemaakt om buiten te staan, zodat je er je hele leven van kunt genieten. Bij veel families wordt het prachtige beeld een erfstuk waar nabestaanden trots op zullen zijn.

Uiteraard moet je wel een bepaald budget hebben om zo’n beeld te kopen. Maar je zult zeker geen spijt hebben van je aankoop. Een groot exemplaar zal rond de 4000 à 5000 euro kosten, maar zoals we al zeiden zul je hier je hele leven van genieten.

Een beeld in je woning

Ook je interieur maak je compleet met een beeld of sculptuur. Kijk bijvoorbeeld eens naar sculpturen van keramiek. Een exemplaar dat je binnen zet is vaak wat kleiner, waardoor het ook een stuk goedkoper is. Voor 100 à 200 euro heb je al een heel leuk beeldje dat jouw woning uniek zal maken. Dit zijn ook objecten die perfect zijn om cadeau te geven, bijvoorbeeld voor een huwelijk of een 50e verjaardag. Je zou het kunstwerk samen met andere familieleden kunnen kopen, zodat het uiteindelijk niet zo duur is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here