Toen ik mijn woning kocht wist ik allang dat ik een nieuwe vloer zou gaan leggen. De oude vloer was aan vervanging toe en ik ben helemaal weg van visgraat vloeren. Ik moest en zou dus ook een visgraat vloer in lichtgrijze kleur in mijn woning krijgen, koste wat het kost. Echter toen we begonnen aan dit project, was ik niet helemaal op de hoogte dat ik in mijn woning een houten ondervloer had en dat ik dus eerst nog wel de nodige aanpassingen moest door voordat ik mijn droomvloer kon laten leggen.

In mijn woning moest dus eerst de vloer eruit gehaald worden en daarna moesten alle leidingen verplaatst worden zodat ze de vloer konden dichtstorten met beton. Het verwijderen van de vloer, het verleggen van de leidingen ging allemaal niet zo makkelijk als gedacht. Dit bleek nog een beste klus en kon dus wel een aantal weken gaan duren. Aangezien dit voor mijn hele beneden verdieping nodig was, heb ik besloten om in die periode niet thuis te blijven wonen. Ik kon immers toch niet naar de keuken of wat anders in mijn woonkamer doen want alle meubels moesten er ook uit.

Ik besloot om een tijdelijke woonunit te laten plaatsen, gewoon bij mij op het erf. Hierdoor had ik gewoon een woonkamer, keuken en badkamer tot mijn beschikking en kon ik de klussers overdag gewoon hun werk laten doen zonder dat ik ze in de weg zou lopen. Ik had dus alle faciliteiten die ik nodig had tijdens de verbouwing.

Uiteindelijk is de vloer opengebroken, alle leidingen zijn aangepast en toen is de vloer dichtgestort met beton. Aangezien er toch al een hele verbouwing gaande was voor mijn nieuwe vloer, heb ik ook maar direct vloer verwarming aan laten leggen. De vloer moest nog geëgaliseerd worden en toen ik eindelijk de vloer laten leggen. Ik heb gekozen voor een PVC visgraat vloer van Krabbe stoffering. Dankzij de goede service had na al die weken wel binnen 2 dagen een compleet nieuwe visgraatvloer in mijn woning liggen. Eindelijk kon ik weer beginnen met inrichten met de meubels en decoratie. Wat een verschil een vloer kan maken in een woning, het leek direct een ander huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here