In de winter kopen we meestal nieuwe tuinmeubelen. Dit jaar is het anders. We kunnen ons nu laten inspireren door een breed scala aan producten.

1 – Klein en mooi past overal

Corona heeft veel verkocht, dus het tuinmeubilairseizoen, dat belangrijk is voor meubelhandelaars, is in het niets verdwenen. Meestal begint dit seizoen met de tuinbouwbeurs Giardina begin maart. De eerste ligstoelen, buiteneettafels en loungegroepen voor het terras worden bij warm weer buiten de meubelwinkels meestal nog te koop aangeboden in de open lucht. Dus verlangend naar de paar maanden of weken waarin we het leven naar buiten kunnen verplaatsen. Omdat de zomer betekent voor de meeste dagelijkse vakanties, barbecues met vrienden en wonen in de tuin, op het terras of op het balkon. En daarvoor worden de meubels steeds nobeler, huiselijker en steeds vaker met hoge designnormen.
Dit geldt ook voor de kleine meubels. Dit toont de kleine bistrotafel met een vierkant tafelblad en twee stoelen uit het Belleville-assortiment van Ronan en Erwin Bouloullec voor Vitra. Ze passen ook overal, zelfs op het kleine balkon. Ze passen ook bij de architectuur en, nog belangrijker, bij de meubels in huis. Omdat in het moderne leven het exterieur en interieur vaak worden gecombineerd.

2 – Excursie naar Sorrento

Ja, de reislust is dit jaar bijzonder sterk. Als iets niet beschikbaar is, wordt het nog wenselijker. Dus hoe langer de afsluiting doorging, we hoorden het kabbelen van de golven; we rook kruiden en pasta en hoorden de krekels steeds luider zingen. Een kleine thuistherapie voor reislust is Italiaans design op het terras. Het lichte, elegante Agave-programma van Ethimo werd in Sorrento gefotografeerd en brengt een ontspannen en stijlvolle Italianità naar huis.

3 – Maak het uzelf gemakkelijk buiten

Iedereen heeft het, deze ene favoriete plek waar je graag leest, luistert naar de fluitende vogels en je gedachten laat afdwalen. Maar vaak ontbreekt het favoriete meubilair. De Fat Sofa fauteuil van Patricia Urquiola voor B&B Italia biedt precies zo’n plek. Het combineert gezelligheid, natuurlijkheid en schoonheid op een nobele Italiaanse manier.

4 – Sterk en kleurrijk

Buiten houdt of durft men andere kleuren dan in het appartement. Het kan helderder, helderder en gelukkiger zijn. Hiervoor laat de meubelfabrikant voorwerpen van onze dag mooie stoelen in alle kleuren dansen rond een grote houten tafel.

5 – Mexico voor de deur

Vrij ver, namelijk naar Mexico, ontvoert de meubelwinkel Pfister met zijn buitenideeën. Dit omvat niet alleen rotan fauteuils, gekleurde kussens en bijzetmeubels, maar ook veel harmonieuze accessoires die ervoor zorgen dat u uw buitenwereld wilt transformeren in een vakantieparadijs. Zoals velen nu biedt het huis bijzonder genereuze kortingen op de “late” collectie tuinmeubelen.

6 – Ga voor duurzame woestijnchique

Omdat de tuinmeubelen dit jaar geen goed platform hadden, werden de nieuwe trends niet zo sterk gepropageerd. Ze ontvoeren iedereen ver weg en combineren moderniteit met verlangen. Men denkt aan veel lodges in Afrika, de woestijn, Mexico en andere plaatsen die inspireren met interessante architectuur, zomerkleuren en nobele kampeerideeën. Deze trends gaan niet over nostalgie of zelfs theatrie, maar over moderniteit, eenvoud en duurzaamheid. Dit alles zit in deze prachtige stoel van Ferm Living met een stoffen bekleding van gerecyclede plastic flessen.

7 – Koop een eiland

Als we deze zomervakantie niet naar het eiland kunnen reizen, krijgen we er een in de tuin. Deze enorme rieten fauteuil, die ook plaats biedt aan meerdere personen, heet Arena en is van het gerenommeerde Italiaanse bedrijf Roda. Het droomeiland bestaat uit twee gigantische fauteuils die ook uit elkaar kunnen worden getrokken.

8 – Het gaat lukken

Een grote kleine trend in de buitenruimte zijn schommelstoelen. Het enige wat ze zich niet meer herinneren zijn de oude opa-versies op de veranda. Ze zijn modern en meestal alleen herkenbaar als schommelstoelen als je ze van dichterbij bekijkt. De Folia Rocking Chair van Royal Botania heeft een bijpassende kruk om ontspannen nog comfortabeler te maken. Het wordt Folia genoemd omdat het frame de vorm heeft van een blad. Er zijn ook stoelen in het Folia-programma die niet rocken – allemaal in veel verschillende kleuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here