Een verhuizing op zichzelf is al stressvol genoeg. Het liefst hoop je dat alles zoals gepland gaat en zo spoedig mogelijk. Om een verhuizing optimaal te laten verlopen kan een verhuischecklist helpen om dit te realiseren. Daarom hebben we hieronder een aantal checks die je kan toevoegen aan jouw verhuischecklist.

De verkoop

Allereerst is het handig om uw eigen huis zo spoedig mogelijk te verkopen. Hiermee wil je voorkomen dat uw al moet verhuizen en dus nog wonend ben in twee huizen. Niemand wil dubbele lasten hebben bij een verhuizing. De verhuizing op zichzelf is vaak al duur genoeg.

Planning werkzaamheden

Stel voor jezelf op wat in het nieuwe huis verbouwd moeten worden. Het is goed om hier een duidelijk beeld van te hebben met eventueel een kostenplaatje om het compleet te maken. Is bijvoorbeeld de isolatie al op orde? Mocht dit niet op orde zijn moeten er extra isolatie werkzaamheden verricht worden. 

Verhuismaterialen

Begin vooral tijdig met de aanschaf van verhuismaterialen. Zonder verhuisdozen kan het inpakken niet beginnen en loop je al gauw achter de feiten aan. Mocht je nu op zoek zijn naar verhuismaterialen zoals verhuisdozen of inpakmaterialen? Bij studentenverhuisservice kunt u voordelig verhuismaterialen huren.

Praktische zaken

Hieronder staat nog een aantal praktische zaken genoteerd wanneer u dichtbij de verhuizing komt:

  • De laatste was doen
  • koelkast geleidelijk leeg laten lopen
  • zorgen voor voldoende eten op de verhuisdag zelf

We hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.Mocht u nu in de omgeving van Laren opzoek zijn naar een verhuisbedrijf? Dan helpt Verhuisbedrijf Laren van studentverhuisservice u graag verder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here