De zomerdagen zijn voorbij, maar dat betekent niet dat we geheel afscheid moeten nemen van alles wat met de zomer te maken heeft. Zo kun je nog prima in de zomerstemming blijven door kleding in vrolijke kleuren te dragen, drankjes met ijsblokjes te drinken of een bubbelbad opblaasbaarin de tuin te laten staan. Ga je daar nog wel in badderen als de temperaturen buiten aanzienlijk dalen? Ik hoor het je denken. Desondanks is dit geen punt om je zorgen over te maken, omdat de bubbelbaden van Opblaasbare Bubbelbaden voorzien zijn van een verwarmer, waardoor jij zelf de temperatuur van je luxe jacuzzi in kunt stellen. Hierdoor kun je heerlijk tot rust komen in de tuin zonder de zomer daadwerkelijk te hoeven missen! Echter, de jacuzzi’s van Opblaasbare Bubbelbaden komen in vele soorten en maten, dus hoe kom je erachter welke variant voor jou geschikt is? Lees snel verder en kom er aan het einde van dit artikel achter welk bubbelbad voor jou is weggelegd!

Een jacuzzi met waterjets of luchtstralen?

Bubbelbaden worden uiteraard gekenmerkt door bubbels, maar er zijn verschillende systemen waarmee deze gecreëerd worden. De eerste mogelijkheid is een jacuzzi opblaasbaar met waterjets, die jouw rug heerlijk masseren na een lange werkdag. In tegenstelling tot deze waterjets heb je echter ook de traditionele luchtstralen, die je tot rust laten komen door de bekende bubbels te blazen.

Een 6 of 4-persoons bubbelbad?

Is jouw gezin erg groot of nodig je vaak vrienden uit om langs te komen? Dan is het aan te raden om het bubbelbad een slag groter aan te schaffen door te gaan voor de zespersoons jacuzzi. Desondanks heb je ook in de vierpersoons variant al heel wat ruimte. De keuze is dus aan jou! Schaf voor ultiem comfort ook aanvullende accessoires aan, zoals een hoofdsteuntje of bekerhouder, voor een geweldige bubbelervaring!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here