Nieuwe style in je woning maar weet je niet uit welke je moet kiezen of welke er bij jou past? Dan kun je een aantal testjes vinden op internet waarbij de uitslag dus jouw style zou moeten zijn. Ook vind je hierbij dan de kleuren en accessoires die bij deze style horen om zo jouw woning leuk en mooi aan te kleden. Home Haves biedt jou daarbij de mooiste en beste deals voor jou interieur!

Welke style wil ik?

Wat de leukste style is, is lastig te zeggen. Voor iedereen is dit anders aangezien niet iedereen van hetzelfde houdt of dezelfde dingen mooi vind. Maar voor welke style ga jij? Een aantal tips bij het kiezen van een nieuwe interieur style zijn dan ook:

  • bepaal je woonstijl. Verzamel hierbij je favoriete kleuren, accessoires en meubels.
  • wat vind je niet leuk? Vaak makkelijker te bedenken dat wat je wel wilt en zo kun je dus makkelijk al een aantal dingen wegstrepen.
  • begin met de vloer. Het makkelijkst om mee te beginnen zodat je dan ook makkelijk met andere elementen zoals tapijten of meubels kunt beginnen.
  • maak ruimtes. Plaats meubilair waar je echt ook ruimte voor hebt en maak een balans van een ruimte. Verdeel hierbij grote kamers in verschillende zones.
  • maak een moodboard. Met een moodboard kun je verschillende dingen van verschillende stylen bij elkaar laten komen die jij mooi vindt. Zo kun je dus precies je woning inrichten in welke style jij dat wilt en zou je dus ook verschillende stylen met elkaar kunnen combineren.

Populairste en leukste style

De populairste en leukste stylen op dit moment zijn Industrieel, Scandinavisch, Mid-Century Modern, Bohemien, Landelijk en Urban Modern. Vaak wanneer je dit voorbij ziet komen op Pinterest, ben je er gelijk helemaal weg van. Maar is dit dan ook iets voor jou? Wanneer je woning helemaal leeg is, kun je zo’n style makkelijker introduceren dan wanneer je hele woning al vol is van een andere style. Ga je dan toch alles wegdoen en neem je een hele andere, nieuwe stijl? Kijk dan ook voor nieuwe meubels en accessoires, misschien biedt Lifa Living jou die wel!

Combineren

Je kunt ook verschillende stylen met elkaar combineren, maar denk er hierbij wel aan dat je het dan niet te druk laat worden in je woning. Laat daarom ook wat dingetjes uit verschillende woonstylen met elkaar overeenkomen zodat het niet te rommelig wordt. Om je interieur een geheel te laten worden, is het verstandig om 1 basiskleur te kiezen. Dit kan zijn voor de muren en vloer, maar ook voor grote meubels. Denk er dus nog een keer extra goed over na wanneer je besluit verschillende stylen met elkaar te combineren omdat dit soms best lastig kan zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here