De meeste mensen hebben veel meubels in huis staan, maar weinig in de tuin. Dit terwijl ook tuinmeubels erg handig kunnen zijn wanneer je veel buiten zit. Daarom zetten we in dit artikel de handigste soort tuinmeubels op een rij!

Terrasverwarming

Je kent het wel, je wilt op een zomeravond nog lekker buiten blijven zitten met vrienden, maar het begint eigenlijk te fris te worden. De meeste van je vrienden hebben geen dikkere kleding bij, dus je moet wel naar binnen verhuizen. Echter is er een veel makkelijkere oplossing, waardoor je lekker buiten kunt blijven zitten. Terrasverwarming! Zo bestaan er bijvoorbeeld hangende of staande elektrische verwarmers. Je kunt echter ook gaan voor een kachel, brander of vuurtafel. Deze zorgen niet alleen voor warmte, maar ook voor sfeer! Zo maak je het dus extra gezellig, en kun je tot laat buiten blijven zitten.

Een loungeset

De meeste mensen hebben enkel een eettafel met bijbehorende stoelen in de tuin staan. Echter zijn dat soort stoelen niet erg geschikt om in te relaxen. Ze zijn namelijk gemaakt om rechtop te zitten, voor tijdens het eten. Daarom is het een goed idee om ook een loungeset in je tuin te hebben. Dit soort sets hebben lagere tafels en stoelen, en zitten wat comfortabeler. Hierdoor kun je er dus lekker in relaxen!

Zonwering

Zon in de tuin is natuurlijk heerlijk. Echter wil je tijdens een flinke hittegolf liever niet de hele dag recht in de zon zitten. Je kunt hierdoor immers verbranden, en het is simpelweg ook gewoon niet meer lekker. Daarom zul je ook wat schaduw in je tuin moeten hebben. Sommige mensen hebben hiervoor wat grote bomen of een overkapping. Echter heeft niet iedereen dit. Gelukkig zijn daar eenvoudige oplossingen voor. Koop bijvoorbeeld een parasol! Een voordeel van een parasol is dat deze makkelijk te verplaatsen en te verstellen is, in tegenstelling tot een boom. Zo kun je de parasol dus precies richting de zon zetten! Vind je een parasol niet mooi, dan kun je ook gaan voor een schaduwdoek. Dit heeft een wat modernere uitstraling.

Waar haal je het?

Al de bovenstaande tuinmeubels zijn verkrijgbaar bij Warentuin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here