Is het weer bijna moederdag en heb jij geen idee wat je je moeder dit jaar weer moet geven? Het is natuurlijk al leuk genoeg als je gewoon even langs gaat met een bosje bloemen, maar het is ook wel eens leuk om uit te pakken. In dit artikel geef ik je drie tips voor leuke, persoonlijke cadeaus, waar je moeder vast en zeker blij mee gaat zijn. Binnenkort vaderdag? Dan kun je deze tips uiteraard ook gebruiken om je vader blij te maken.

Een herinnering

De eerste cadeautip is om een leuke foto in te lijsten in een fotolijst. Dit kan een foto van jezelf zijn (of van jou en je broers en zussen), zodat je moeder deze op kan hangen en altijd naar jou/jullie kan kijken. Heb je geen leuke foto’s meer? Dan is een fotoshoot ook een erg leuk cadeau. Deze kun je van tevoren met je broers en zussen inplannen, maar misschien is het wel nog leuker als je moeder (en vader) hier ook bij op staan. Een fotoshoot kost vaak wel iets meer, maar wie weet kun je zo moederdag en vaderdag combineren. Dan hoef je in ieder geval voor vaderdag niets meer te bedenken en je hebt er zelf ook nog wat aan. Zo heeft je hele gezin namelijk een blijvende herinnering.

Een activiteit

Voor je moeder is het grootste cadeau waarschijnlijk dat je er bent op moederdag, of in ieder geval aan haar gedacht hebt. Wil je dat je moeder deze moederdag niet snel meer vergeet? Plan dan een leuk dagje samen en leg haar volledig in de watten. Doe samen een maskertje op, haal lekkere hapjes en drankjes in huis en kijk je moeders lievelingsfilm of doe samen spelletjes. Heb je iets meer te besteden? Dan kun je haar ook meenemen op een nachtje of weekendje weg. Grote kans dat dit je moeders mooiste moederdagcadeau ooit is.

Een toffe gadget

Heeft je moeder al heel lang iets op haar verlanglijstje staan, maar stelt ze het iedere keer uit om het te kopen? Dan kun jij dit voor haar kopen als moederdagcadeau. Is het erg duur? Dan kun je misschien samen met je broers en zussen doen. Zo krijgt je moeder een cadeau waar ze zeker blij mee is (ze wilde het tenslotte zelf al kopen). Het cadeau heeft daarnaast ook emotionele waarde gekregen omdat ze het van haar kind(eren) gekregen heeft. Hierdoor wordt het nog meer waard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here