Een kingsize bed is natuurlijk een bekende term in de wereld van de bedden en matrassen, best veel mensen hebben een kingsize bed vandaag de dag. Wat is nou de reden waarom mensen een kingsize bed aanschaffen? In dit blog hebben we 3 redenen voor je op papier gezet waarom je een kingsize bed zou moeten aanschaffen en wat de voordelen hiervan zijn. En wie weet ben je na het lezen helemaal om en ga je er zelf daadwerkelijk ook 1 aanschaffen. Dat zou voor beide partijen natuurlijk de best mogelijke uitkomst zijn in deze situatie.

De ruimte in bed

De meest logische en dus ook meest voorkomende reden is natuurlijk de ruimte die je hebt in een kingsize bed. Een gemiddelde 2 persoons boxspring is 140 cm breed een kingsize bed 180 cm. Dit scheelt dus aan beide kanten 20 cm, dit scheelt in de praktijk echt veel voor beide personen is er echt een aardig stuk ruimte bijgekomen in vergelijking tot een normaal 2 persoons bed. Dit is natuurlijk heerlijk als je de ruimte wil maar ook nodig hebt tijdens de nachtrust. Als jij en je partner allebei een onrustige slaper zijn is een kingsize bed een goede oplossing, dit zorgt er natuurlijk voor dat je elkaar niet in de weg ligt s’nachts. Dit bevorderd de nachtrust natuurlijk aanzienlijk en het voordeel daarvan is dat je de volgende dag een stuk productiever bent op je werk bijvoorbeeld. 

3 personen in een 2 persoonsbed

Een andere reden die we vaak horen is dat ouders van jonge kinderen dit bed aanschaffen, dit omdat de jongere kinderen nog vaak bij papa en mama in bed willen slapen. Door een kingsize bed aan te schaffen heb je meer ruimte voor 3 man in het bed, en hoef je dus ook niet bang te zijn dat je kind bekneld raakt onder je of tussen jou en je partner.

Gewicht of lengte redenen

De grote van een kingsize bed komt ook goed van pas als je zelf ook van een groter formaat bent. Dit kan natuurlijk in de lengte of in de breedte zijn, voor beide gevallen is een kingsize bed een goede oplossing.

Voor meer info over kingsize bedden kijk dan even op De Suite

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here