Van een nieuwe deur voor je toilet, naar een hippe gangdeur. CanDo-deuren staan altijd en over goed. CanDo-deuren worden veel verkocht in Nederland en dat is ook niet gek. Het is een ideale deur voor iedere deuropening. In dit artikel worden drie kenmerken genoemd die opvallen bij CanDo deuren.

Het perfecte materiaal voor jouw deur

CanDo beperkt zich niet in het materiaal van de deuren, of het nu gaat om stompe of opdekdeuren alles is mogelijk. Ieder huis heeft een andere stijl, net zoals dat ieder persoon een anderen smaak heeft. CanDo-deuren sluiten daar perfect op aan. Door gebruik te maken van verschillende materialen, passen CanDo-deuren zich makkelijk aan op iedere huisstijl. De deuren van CanDo zijn grofweg in te delen in twee verschillende categorieën zo heb je: boarddeuren en MDF-deuren. Boarddeuren zijn binnendeuren die bestaan uit een houtframe met aan de binnenkant honingraatmotief. Vaak worden ze aan de buitenkant nog afgewerkt met een hardboard. Een groot voordeel van deze deuren is de lage prijs en het lichte gewicht. Zo zijn ze voor iedereen betaalbaar en niet al te zwaar om op te hangen.

MDF-deuren hebben een spaanplaatvulling en worden vaak afgewerkt met een grote MDF-plaat. De MDF-deuren van CanDo zijn strak afgewerkt en vaak afgelakt met een grondverf. Naast dat zijn alle MDF-deuren voorzien van een slot. Ideaal dus voor een wc- of badkamerdeur.

De service van CanDo

Naast de kwaliteit die ze leveren, zit er ook een bijzonder goede service achter. In principe zijn alle deuren zo ontwikkeld dat ze makkelijk op te hangen zijn. Geen enkel probleem voor een handig iemand. Lukt dat toch niet? Dan helpt CanDo je graag. Er zijn altijd mensen van CanDo die tot je beschikking staan en je graag helpen met het ophangen van je deur.

Jouw eigen woonstijl

Een belangrijk onderdeel van je huis is toch wel de deuren. Of het nu gaat om een voordeur of een simpele tussendeur, het geeft sfeer aan je huis. De deuren zorgen ervoor dat het de kamers samenvoegt, het maakt van alles een geheel. Jouw woonstijl en dus de stijl van je huis is erg belangrijk voor je deur. Daarom is het goed om eerst te weten wat je nou eigenlijk wil. Van een volledig glazen deur naar een compleet dichte deur alles is mogelijk, zolang je maar weet wat je wilt. Daarom vinden wij bij CanDo-deuren het ook erg belangrijk dat er voor iedere woonstijl een deur is, dit is zeker iets waar wij in uitspringen!

Bron: Meubelmakerij-utrecht.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here